Preuzimanje u trgovini

Dostava je besplatna za sve narudžbe koje želite preuzeti u jednoj od naših trgovina MANA u Hrvatskoj (za lokacije trgovina i radno vrijeme kliknite ovdje). Dostava u odabranu trgovinu MANA može potrajati do 10 radnih dana. Naručene proizvode ne isporučujemo subotom, nedjeljom i državnim praznicima.

Kada vaša narudžba u trgovini bude spremna za preuzimanje, poslat ćemo vam SMS poruku. Za preuzimanje paketa i potpisivanje preuzimanja potrebni su vaš osobni dokument te broj narudžbe.

Narudžba će vas čekati u odabranoj trgovini 10 dana. Ako ne preuzmete narudžbu u tom roku, mi ćemo je otkazati, vratiti proizvode na prodaju te vratiti uplaćeni iznos na isti način kao što je bilo izvršeno plaćanje.

Pri odabiru dostave u trgovinu moguća je samo pretplata karticom. Uplata u gotovini ili karticom po primitku u trgovini nije moguća.

Narudžbu može preuzeti i treća osoba koja mora imati odobrenje kupca. U trgovini mora navesti ime kupca, broj narudžbe te pokazati na zaslonu mobitela e-mail, odnosno SMS poruku (koje mu je proslijedio kupac) da je narudžba spremna za preuzimanje. Zatim predaje svoj osobni dokument i potpisuje preuzimanje narudžbe, što je moguće samo uz plaćanje unaprijed u internetskoj trgovini.

Podsjećamo vas da snosite svu odgovornost ako ovlastite treću osobu za preuzimanje paketa.