Narudžbu možemo isporučiti na odabranu adresu u Hrvatskoj ili u odabranu MANA trgovinu – kliknite ovdje za lokacije trgovina i radno vrijeme.

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj je 4,99 €  (37,60 Kn) s PDV -om. Za kupnje iznad 30 €  (226,04 Kn) ili više dostava je besplatna. Dostava je besplatna i za sve narudžbe koje će biti isporučene u MANA trgovine u Hrvatskoj.

Pošiljku možete očekivati na svojoj adresi u Republici Hrvatskoj u roku do 10 radnih dana. Dostava u odabranu MANA trgovinu može potrajati do 15 radnih dana. Naručene proizvode ne šaljemo subotom, nedjeljom i državnim praznicima.

  • Dostava putem GLS dostavne službe

Dostava naručenih proizvoda putem GLS dostavne službe moguća je u cijeloj Republici Hrvatskoj, do vrata. Kad je pošiljka spremna, GLS dostavna služba će vam putem e-pošte i SMS-a poslati obavijest da je paket spreman i da će biti isporučen sljedeći radni dan. U istoj poruci dobit ćete broj paketa te vezu i lozinku pomoću kojih možete provjeriti status isporuke, promijeniti datum isporuke ili proslijediti paket na drugu adresu, u PaketShop ili Paketomat. Izravni odabir dostave u Paketomat ili PaketShop nije moguć.

Status paketa možete provjeriti i na GLS https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke. Osim SMS -a, dobit ćete i e-mail poruku s više informacija o vašem paketu, uključujući iznos koji ćete morati platiti prilikom primitka paketa (ako ste odlučili platiti pouzećem – gotovinom).

  • Prihvaćanje u GLS Paketomatu ili PaketShopu

Narudžbu možete preuzeti i u GLS Paketomatu ili PaketShopu. GLS dostavna služba će vam putem SMS-a poslati obavijest da je paket spreman i da će biti isporučen sljedeći radni dan. U istoj poruci dobit ćete i broj paketa te vezu i lozinku pomoću kojih možete provjeriti status isporuke, promijeniti datum isporuke ili proslijediti paket na drugu adresu, u Paketomat ili PaketShop. Izravni odabir dostave u Paketomat ili PaketShop nije moguć. Dodatne troškove snosi klijent !!!

  • Osobno preuzimanje u trgovini MANA

Dostava je besplatna za sve narudžbe koje želite preuzeti u jednoj od naših trgovina MANA u Hrvatskoj (za lokacije trgovina i radno vrijeme kliknite ovdje). Kad vaša narudžba u trgovini bude spremna za preuzimanje, poslat ćemo vam e-mail poruku. Za preuzimanje paketa i potpisivanje preuzimanja potreban vam je osobni dokument i broj narudžbe.

Narudžba će vas čekati u odabranoj trgovini 10 dana. Ako narudžbu ne preuzmete u tom roku, otkazat ćemo je, vratiti proizvode na prodaju te vratiti uplaćeni iznos na isti način  kao što je bilo izvršeno plaćanje.

Prilikom odabira dostave u trgovinu moguće je samo plaćanje unaprijed karticom. Plaćanje gotovinom ili karticom prilikom preuzimanja u trgovini nije moguće.

Narudžbu može preuzeti i treća osoba koja mora imati ovlaštenje kupca. U trgovini mora navesti ime kupca, broj narudžbe i pokazati e-mail na ekranu mobilnog telefona, odnosno e-mail poruku (koji mu je proslijedio kupac) da je narudžba spremna za preuzimanje. Zatim predaje svoj osobni dokument i potpisuje preuzimanje narudžbe, što je moguće samo uz plaćanje unaprijed u web trgovini.

Podsjećamo vas da snosite svu odgovornost ako ovlastite treću stranu da preuzme paket.

  • Odgovornost kupca

 

Roba će biti isporučena na adresu za dostavu kupca navedenu u narudžbi.

Kupac pristaje na sljedeće uvjete:

  • Kupac preuzima odgovornost za točnost kontaktnih podataka i adrese za dostavu.
  • Kupac pristaje osigurati odgovarajući dostavni prostor po svom izboru na adresi za dostavu na koju će biti isporučeni naručeni proizvodi. Ako je prostor neprikladan za dostavu naručenih proizvoda, prodavatelj ili. prijevoznik će o tome obavijestiti i kupca. Ako kupac inzistira da naručeni proizvodi ostanu na neprikladnom mjestu unatoč upozorenju, MANA kao i dostavna služba odriču se svake odgovornosti za bilo kakvu štetu nastalu zbog nepravilnog skladištenja proizvoda.