Kod za popust

Kod kupnje u web trgovini MANA kod za popust donosi razne pogodnosti i vremenski je ograničen. Određivanje kodova za popuste, njihova valjanost i aktiviranje prilagođeni su poslovnoj politici tvrtke.

 

Svaki kod podliježe posebnim uvjetima, koji će biti napisani na vidljivom mjestu u web trgovini MANA, u e-novostima koji sadrže kod ili u drugim medjima. Promotivni kodovi za popuste vremenski su ograničeni i ne mogu se kombinirati s drugim kodovima, osim ako je to izričito navedeno.

 

Koristite kod za popust:

  • Odaberite artikle koje želite kupiti i stavite ih u košaricu. Unesite kod popusta u polje PRIMJENI KUPON. Iznos popusta bit će prikazan u sažetku narudžbe nakon pritiska na gumb. Popusti se ne zbrajaju. Kada unesete kod za popust, vrijednost koda za popust se automatski oduzima od cijene vaše narudžbe u posljednjem koraku. Preostaje iznos koji još treba platiti.
  • Nije moguće kombinirati različite oblike pogodnosti unutar iste narudžbe.
  • Uz svaku promotivnu kampanju uvjeti korištenja promotivnog koda za popust bit će istaknuti na vidljivom mjestu u web trgovini.
  • Jedinstveni promotivni kod dobiven prilikom prijave na e-novosti možete koristiti samo u web trgovini https://www.mana.hr , a ne vrijedi u fizičkim trgovinama MANA.
  • Kod za popust je jednokratni, što znači da ga možete koristiti samo jednom.

Ako kupac koristi kod za popust i kasnije svojom voljom otkaže narudžbu s korištenom kodom, više nema pravo na novu pogodnost prema ovom kodu.