NOVOSTI - MANA MODA HR

Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju

više...

Odlična ponuda iz novog kataloga!više...

Stigle su proljetne jakne po super cijenama!


više...

MANA KLUB KARTICA


više...

MANA Kolekcija proljece 2018 - TV spot


više...

OTVORENJE PREUREĐENE TRGOVINE MANA ZADAR


Posjetite u srijedu otvorenje preuređene trgovine MANA u Zadru, u trgovačkom centru City Galleria. Na otvorenju poklanjamo 20% popusta na žensku, mušku, dječju te baby odjeću. 


više...

MANA KRK danas daruje


MANA KRK danas svim kupcima daruje  20% popusta na sav asortiman. To uključuje svu žensku, mušku, dječju i baby odjeću, donje rublje, čarape, modne dodatke, kućanski tekstil i još mnogo toga. U popust su uključene i nove odjevne kolekcije sezone jesen – zima, pa kupci mogu odabrati kapute, jakne, hlače, suknje, tunike, pletenu robu, trenirke i sve ostale artikle iz asortimana. Vrijedi samo u četvrtak, 20. 10., pa vas pozivamo – iskoristite ovu super prigodu!

više...

ISKORISTITE KUPONE IZNENAĐENJA, ZABAVITE SE I UŠTEDITE!


U trgovinama MANA u Daruvaru, Poreču i Makarskoj, u četvrtak i petak, 29. i 30. rujna trajat će prodajna akcija s kuponima iznenađenja. Princip je jednostavan - odaberite Manine artikle novih kolekcija koji se prodaju po redovnim cijenama, te na blagajni prije plaćanja robe iz kutije izvucite kupon s iznosom popusta. Temeljem kupona možete ostvariti do 90% popusta na odabrane artikle, a svaki kupon je dobitan.

Mana u Daruvaru nalazi se na Trgu Kralja Tomislava, u Poreču je smještena u Vukovarskoj Ulici 19a, a u Makarskoj u Ulici Petra Krešimira 7a.

Iskoristite prigodu, zabavite se, te ostvarite dodatni popust na odabir novih modela ženske, muške i dječje kolekcije.

Posjetite nas u četvrtak i petak u Daruvaru, Poreču i Makarskoj!

Vaša MANA!

više...

ISKORISTITE KUPONE IZNENAĐENJA, ZABAVITE SE I UŠTEDITE!


U trgovinama MANA u Kutini, Umagu i Župi Dubrovačkoj, u četvrtak i petak, 22. i 23. rujna trajat će prodajna akcija s kuponima iznenađenja. Princip je jednostavan, odaberite Manine artikle novih kolekcija koji se prodaju po redovnim cijenama, te na blagajni prije plaćanja robe iz kutije izvucite kupon s iznosom popusta. Temeljem kupona možete ostvariti do 90% popusta na odabrane artikle, a svaki kupon je dobitan.

Mana u Kutini nalazi se u Robnoj kući, 1. kat, Mana u Umagu također je smještena u Robnoj kući, na katu, a u Župi Dubrovačkoj Manu možete pronaći u Trgovačkom centru Trsteno.

Iskoristite prigodu, zabavite se, te ostvarite dodatni popust na odabir novih modela ženske, muške i dječje kolekcije.

Posjetite nas u četvrtak i petak u Kutini, Umagu i Župi Dubrovačkoj!

više...

NOVA MANA U ŽUPI DUBROVAČKOJ - SREBRENO!


MANA konačno stiže Župu Dubrovačku, u Srebreno! U prostoru bivšeg Mercator centra (iznad trgovine JYSK), MANA otvara novu trgovinu! Za stanovnike Župe Dubrovačke prigoda je od četvrtaka, 16. 6. odabirati lijepu i kvalitetnu odjeću, te koristiti brojne popuste i akcije! Naravno, nova MANA nudit će isti standard kao i sve ostale trgovine u sustavu: ženska, muška i dječja odjeća, odjeća za trudnice te baby artikli, donje rublje i čarape glavni su segmenti ponude, ali izdvajamo i bogati asortiman kupaćih kostima, kućanskog tekstila te i igračaka.

Ne zaboravite - u u četvrtak, na da dan otvorenja, MANA svim kupcima daruje 30% popusta na cjelokupni asortiman: haljine, tunike, košulje, hlače, trenirke, donje rublje i čarape, kupaći kostimi, kućanski tekstil, igračke i još mnogo toga.

Za kupnju iznad 300 kn kupci dobivaju lijepu majicu na poklon, a MANA daruje i prvih 50 kupaca!

Posjetite novu Manu u Župi Dubrovačkoj, Srebreno, bivši Mercator centar – iznad trgovine JYSK!

Otvorenje u četvrtak, 16. 6.

više...

NOVA MANA U KRAPINI!


Trgovina MANA u Krapini seli se na novu lokaciju - blizu, u zgradu pored, na adresi Zagrebačka 26. Vjerujemo da će preuređena nova MANA biti još udobnija i ljepša, i nadamo se da će svi naši kupci iz Krapine biti zadovoljni. Naravno, trudimo se da osim interijerom trgovine budu zadovoljni i ponudom, pa smo spremili posebni popust od 20% na sav asortiman, u utorak, 31. 5., na dan otvorenja. Posjetite nas u utorak, čekaju vas super cijene novih ljetnih kolekcija: kostima, haljina, tunika, hlača, majica, košulja. Popust možete koristiti i za kupnju kupaćih kostima, donjeg rublja, čarapa, kućanskog asortimana te igračaka!

Ne zaboravite – posjetite nas na otvorenju nove trgovine MANA u Krapini, u utorak, 31. 5. i iskoristite popust od 20% na sav asortiman!

više...

ISKORISTITE KUPONE IZNENAĐENJA, ZABAVITE SE I UŠTEDITE!


U trgovinama MANA u Vukovaru i Križevcima u četvrtak i petak, 7. i 8. travnja, te u trgovini MANA u gradu Hvaru u petak i subotu, 8. i 9. travnja trajat će prodajna akcija s kuponima iznenađenja. Princip je jednostavan, odaberite Manine artikle novih kolekcija koji se prodaju po redovnim cijenama, te na blagajni prije plaćanja robe iz kutije izvucite kupon s iznosom popusta. Temeljem kupona možete ostvariti do 90% popusta na odabrane artikle, a svaki kupon je dobitan.


više...

KUPONI IZNENAĐENJA U SLAVONSKOM BRODU, KNINU I DARUVARU!


U trgovinama MANA u Slavonskom Brodu (u Mesićevoj ulici), Kninu i Daruvaru u četvrtak, 17. 3. i petak, 18. 3. u tijeku je prodajna akcija s kuponima iznenađenja! Dovoljno je odabrati Manine artikle novih kolekcija koji se prodaju po redovnim cijenama, a na blagajni, prije plaćanja robe, kupac može izvući iz kutije kupon iznenađenja kojim je moguće ostvariti popust i do 90%! Svaki kupon je dobitan!

Iskoristite prigodu, zabavite se i ostvarite dodatni popust na odabir novih, proljetnih modela. Posjetite nas ovaj četvrtak i petak uz super priliku za dobru kupnju!

više...

NOVA MANA U VELIKOJ GORICI


Otvorenje trgovine MANA u Velikoj Gorici je u četvrtak, 3. 12. u robnoj kući, na 1. katu. Za prvi dan otvorenja pripremili smo POPUST od 25% na cijeli asortiman trgovine (dječja ponuda ostaje na aktualnom,  još većem, 30% popustu za Svetog Nikolu).

Za građane Velike Gorice u četvrtak je super prilika odabrati žensku i mušku odjeću, donje rublje, čarape, pidžame te modne dodatke 25% povoljnije, ili dječju ponudu i igračke uz 30% popusta.

 

Trgovina ima istu ponudu kao i bilo koja druga MANA, dakle, odjeća za cijelu obitelj, donje rublje, čarape, pidžame, kućanski tekstil i program za darivanje. Naravno, automatski uključuje i sve popuste kao i posebne ponude iz asortimana. Upravo se rade zadnje pripreme, uređenje trgovine i punjenje robom, a mi iz Mane potrudit ćemo se da Velika Gorica dobije prodajni prostor gdje će se zadovoljni kupci ne samo rado vraćati i osjećati ugodno, već i kupiti lijepu i funkcionalnu odjeću i modne dodatke po super cijenama!

 

Naravno, uz otvorenje darujemo prve kupce, a za kupnju iznad 300 kn poklanjamo lijepu majicu.

 

 

Ne zaboravite, nova MANA u Velikoj Gorici otvara se u četvrtak, 3. 12. uz mnoštvo dobre ponude i darova. Posjetite nas, raduje nas susret s Vama!

više...

MANA U DUBROVNIKU SLAVI 10 GODINA!


Mana u Dubrovniku, u Pemo centru u srijedu, 11. 11. slavi 10 godina rada. Za tu prigodu, kupci će danas za svaku kupnju robe po redvonim cijenama, bez obzira na iznos, moći izvlačiti kupone iznenađenja s popustima do 90%!

Uz navedeno, za svaku kupnju u vrijednosti iznad 200 kn poklanjamo majicu ili kapu. Ovom prigodom zahvaljujemo svim kupcima na povjerenju koje nam ukazuju, i raduje nas što su prepoznali Manu kao svoju destinaciju dobre kupnje. Naravno, trudit ćemo se i dalje nuditi popuste i akcije kako bi cijene bile što povoljnije, ali prije svega stvarat ćemo dobru i lijepu odjeću koju će svatko nositi sa zadovoljstvom

Sve kupce Dubrovačke Mane pozivamo da nas posjete u srijedu, 11. 11.. kako bi osim super ponude iskoristili i dodatna iznenađenja.

Vaša MANA

više...

Prelistajte novi katalog


Prelistajte novi katalog na http://www.mana.hr/Files/pdf/694.pdf
više...

Nagradni natječaj: Recite Mani zašto je život na vašoj strani!


Napiši zašto ti je ljepo u životu i osvoji nagrade!

1. nagrada: poklon bon u vrijednosti 250 kn za najkreativniju izjavu prema odabiru Danijele Martinović

2. nagrada: poklon bon u vrijednosti 150 kn za najkreativniju izjavu prema odabiru facebook fanova Mana mode

3. nagrada: poklon bon u vrijednosti 100 kn za najkreativniju izjavu prema odabiru žirija Mane


Nagradni natječaj traje Facebook stranici "Mana moda" od 13. do 24. 5. 2015.više...

Nova MANA u Splitu!


Nova trgovina MANA otvara se sutra, u srijedu, u Joker centru u Splitu, na 2. katu centra. Naravno, uložili smo puno truda kako bi se kupci odjećali što ugodnije, ali spremamo i iznenađenja kao dobrodošlicu našim prvim posjetiteljima. Trgovina nudi ženski, muški, dječji i baby asortiman odjeće, donje rublje, posteljno rublje, artikle za dom te igračke. Iz ponude robe izdvajamo super cijene odjeće iz zimske kolekcije:

- ženske haljine, puloveri i veste za odrasle te ženske i muške hlače u raznim krojevima i materijalima: 59,90 kn

- muške i ženske pamučne majice dugih rukava raznih modela i boja te ženske bluze i tunike: 39,90 kn

- dječje majice dugih rukava i dolčevite: 19,90 kn.

U trgovinu je ušla i nova proljetna kolekcija koja sadrži ženske, muške i dječje modele novih krojeva i dezena po vrlo povoljnim cijenama. Radno vrijeme trgovine je svaki dan (uključujući i nedjelju) od 9 do 21 sat, a svakako ćemo se potruditi učiniti je još jednom destinacijom koju kupci rado posjećuju. 

Sve vas sutra (25.2.) pozivamo na otvorenje; nudimo puno iznenađenja, a ukoliko kupite robu u vrijednosti višoj od 200 kn, poklonit ćemo vam majicu. Vidimo se!

Vaša MANA

 

više...

MANA OTVARA NOVU TRGOVINU U OTOČCU


U srijedu, 12. ožujka, Mana otvara novu trgovinu u Otočcu, u centru grada, Kralja Zvonimira 12. U tijeku je završetak radova na adaptaciji prodajnog prostora, te punjenje trgovine robom. Želja nam je da Otočac dobije novo prodajno mjesto tekstila s kvalitetnom i povoljnom ponudom, gdje će se kupci ugodno osjećati, ali i koristiti brojne Manine prodajne akcije i dodatno uštedjeti. Manina ponuda u Otočcu bit će u punom opsegu, dakle uključene su ženske, muške, dječje i baby modne kolekcije, te kućanski tekstil i potrepštine, a cijene robe i prodajne akcije bit će iste kao u bilo kojoj trgovini Mana u Hrvatskoj. Naravno, Mana u Otočcu redovito će primati nove isporuke robe kako bi kupci uvijek imali kvalitetnu sezonsku ponudu.


više...

MANA PREDSTAVLJA KLUB ZAGREBAČKE PAHULJICE


Jeste li čuli za sinhronizirano klizanje? Mana predstavlja klub Zagrebačke pahuljice!

 Klub sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice jedini je takav klub u Hrvatskoj. Najmlađa, ali najprivlačnija i najatraktivnija disciplina klizačkog sporta i ukupno broji oko 500 ekipa u 30-ak zemalja, na svim kontinentima.

više...

MANA U ĐURĐEVCU


Nova MANA otvara se u Đurđevcu u četvrtak, 3. 10. Posjetite nas, na dan otvorenja sve ženske, muške i dječje modne kolekcije snižene su 20%. Nagrađujemo prvih 50 kupaca, a za kupnju iznad 300 kn poklanjamo lijepu majicu.

Posjetite novu trgovinu MANA u Đurđevcu, uživajte u našoj ponudi po nevjerojatnim cijenama!

više...

PRIJAVI SE NA FOTO NATJEČAJ I POSTANI MANIN FOTOMODEL!


Želiš li potvrditi uvjerenje o fotogeničnosti i zaviriti u svijet mode? Imamo priliku za tebe!

Tražimo osobe bilo koje dobi koje se žele okušati kao fotomodel na jednom od modnih fotografiranja robne marke Mana. Prijaviti se mogu žene, muškarci i djeca (uz dozvolu roditelja ili staratelja).

više...

Otvorenje nove trgovine MANA u Dugom Selu!


U ponedjeljak, 13. 5. otvara se nova MANA u Dugom Selu u Kolodvorskoj 3. Na dan otvorenja sva odjeća snižena je 20%, nagrađujemo prvih 50 kupaca a za kupnju iznad 300 kn poklanjamo lijepu majicu! Budite naši gosti na otvorenju!

više...

NOVA TRGOVINA MANA U SESVETAMA


U Sesvetama, na adresi: Bjelovarska 30 a sutra, od 8 sati MANA otvara novo prodajno mjesto.
više...

IZVUČENE NAGRADE!


Kao što smo i najavili, Manina komisija je danas izvukla nagrade iz baze podataka svih sudionika koji su se priključili nagradnoj igri: Sastavi MANA proljetnu kolekciju!


više...

Za kraj tjedna: VIKEND AKCIJA!


Iskoristite 30% popusta na svu žensku i mušku odjeću! Odaberite i između modela NOVE PROLJETNE KOLEKCIJE. Posjetite nas, jer vikend akcija traje od četvrtka, 4. do nedjelje, 7. travnja 2013., ili do rasprodaje zaliha. Odaberite vaše proljetne modele 30% povoljnije!
više...
PRIJAVI SE NA E-NOVOSTI
Prijava na primanje
e-novosti bila je uspješna.
POSJETITE NAS